29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKOĞLU, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı. YANIKOĞLU mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük mirastır. Atatürk ve arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu büyük eseri korumak, geliştirmek, demokrasi ve hukukun üstünlüğü prensibi ile Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir.

Dünya Coğrafyasında yaşanan olayları ve bizim ülkemizde sahnelenmek istenen oyunları hep birlikte bozmalıyız. Başını hiçbir baskı karşısında eğmeyen Türk Milleti, sonsuza kadar Cumhuriyeti’ni koruyacak ve yaşatacaktır.

94 yaşını geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti, Milletimizin birlik ve beraberliği ile sonsuza yelken açacaktır. Onurlu birer yurttaş olmamız için Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden Atalarımızı, şükranla, özlemle anıyoruz.

Giresun’umuz, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile 94 yıl önceki inançla Cumhuriyete sahip çıkmaktadır.

Cumhuriyetimiz, gücünü milletimizin ortak iradesinden alarak çok önemli mesafeler kat etmiş ve belirlediği 2023 hedeflerine doğru kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.”

29/10/2017

Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.
INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi