29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKOĞLU, Cumhuriyet Bayramı öncesi bir mesaj yayınladı. YANIKOĞLU mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Cumhuriyet Türk Milletine bırakılmış en büyük mirastır. Atatürk ve arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu büyük eseri korumak, geliştirmek, demokrasi ve hukukun üstünlüğü prensibi ile Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir.

Dünya Coğrafyasında yaşanan olayları ve bizim ülkemizde sahnelenmek istenen oyunları hep birlikte bozmalıyız. Başını hiçbir baskı karşısında eğmeyen Türk Milleti, sonsuza kadar Cumhuriyeti’ni koruyacak ve yaşatacaktır.

94 yaşını geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti, Milletimizin birlik ve beraberliği ile sonsuza yelken açacaktır. Onurlu birer yurttaş olmamız için Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden Atalarımızı, şükranla, özlemle anıyoruz.

Giresun’umuz, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile 94 yıl önceki inançla Cumhuriyete sahip çıkmaktadır.

Cumhuriyetimiz, gücünü milletimizin ortak iradesinden alarak çok önemli mesafeler kat etmiş ve belirlediği 2023 hedeflerine doğru kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.”

29/10/2017

Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.