Mimarlar Odası Giresun Şube Başkanı Gökhan GÖKSU ve Yönetim Kurulu üyeleri Fırat İNCÜVEZ, Zeynep AKGÜNEŞ DURKAYA, Nilgün ÇAKIR GÜNGÖR ve Şafak ÇINARLIK Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Görüşmeler esnasında “Giresun Fındık Müzesi” ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve Projenin hayata geçirilmesi yer tahsisi konusunda değerlendirme yapıldı.
Başkanımız Yaşar İBAŞ ve Başkan Gökhan Göksu “Fındık Müzesi’nin ilimiz tanıtım ve turizmi için önemli bir yere sahip olduğundan, Giresun Ticaret Borsası ve Mimarlar Odası Giresun Şubesi olarak yer tahsisinin ivedilikle çözüme kavuşması konusunda fikir birliği sağlandığını ifade ettiler.
Fındık Müzesinin Ordu’ya yapılması ile ilgili Ordu basınının kamuoyu oluşturma çalışmaları içerisinde olduğu ancak, Fındığın Başkenti Giresun ili olduğundan “Fındık Müzesinin” ilimize yapılması hususunda gerekli kamuoyunun oluşturulması ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ivedilikle çalışmaların başlatılmasının gerekliliği ifade edildi.
Bu konularda görüş alışverişi ve iş birliğinde bulunulması yönünde çalışmalar başlatılmasına karar verilerek iyi dileklerle ziyaret sonlandırıldı.

09/05/2018

Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.