Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ, Meclis Bakanımız Ertaç ÖZTÜRK, Genel Sekreter Eren NİZAM ve AB Projeleri Koordinatörü Erdal Suat BAŞKAN; TUBİTAK-MAM Gıda Enstitüsü ile iş birlikteliğinde gerçekleştirilecek ve Borsamız yerleşkesinde yapılacak “Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı Yenilikçi Pilot Ölçekli Fındık kurutma tesisi ve Gıda Test / Analiz Laboratuvarının” Protokol imza törenine katılmışlardır.
İmza Töreni esnasında Başkanımız Yaraş İBAŞ “Avrupa Birliği entegrasyonu dahilinde açılan IPA 2 proje desteği kapsamında gerçekleşecek bu projenin Giresun ayağı 3 milyon euroluk bir projedir. Projenin şehrimize kazandırılmasında saygıdeğer hemşerimiz, TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin ALAŞALVAR beyefendinin büyük gayret ve emeği vardır. Kendisi, bizleri bu projeye uygun görüp ortak olmamıza vesile olmakla kalmamış, projenin olgunlaşmasında ve bu aşamaya gelmesinde bizleri hiç yalnız bırakmayarak desteğini hiç esirgememiştir. Bu bağlamda Sayın ALAŞALVAR başta olmak üzere projede emeği olan eski Başkanlarımız Mustafa KARADERE, Mustafa DEMİRCİ ve Temel YANIKOĞLU ile Giresun Ticaret Borsası ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yapılacak tesislerin İlimiz ve Bölgemiz ekonomisine hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ, Protokol çerçevesinde Borsamızı ve yapacağımız yeni projeleri tanıtıcı sunum gerçekleştirdiler. Protokol imza töreni esnasında TÜBİTAK-MAM BAŞKANI Prof. Dr. İbrahim KILIÇASLAN’a Giresun fotoğrafı ve Borsamızın Tarihçe kitabı hediye edildi.

10/05/2018

Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler 09/10/2018
Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
Giresun Ticaret Borsası Basın Toplantısı düzenledi 04/10/2018
Giresun Ticaret Borsası Basın Toplantısı düzenledi
Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.