Başbakan Yardımcısı CANİKLİ'YE Hayırlı Olsun Ziyareti

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte 65.Hükümet Başbakan Yardımcısı Sn. Nurettin CANİKLİ'Yİ Çankaya Köşkünde ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKO?LU, söz alarak Sn. Başbakanım sizin nezdinizde Giresun Ticaret Borsası tarafından yapılmakta olan Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa kurulması projesine T.C. Kalkınma Bakanlığı fonlarından aktarılan 1.000.000 ? için yönetim ve meclisim adına tekrar teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Borsamız yeni hizmet binasına taşındı, Tesisimize sizlerin de desteği ile Eylül ayı içinde bir açılış yapmak istiyoruz. Amacımız Giresun Fındığını tanıtmak bunun içinde Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDO?AN beyefendiyi de açılışımızda görmek Giresun'u ve Giresun Fındığını marka yapar, bu hususta bize desteklerinizi rica ediyoruz dedi.

YANIKO?LU sözlerine şu şekilde devam etti, Fındık bahçeleri yaşlandığı için kalitenin giderek düştüğünü bunun için yapılan çalışmaların ve çiftçilerin bilinçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Aynı zaman da Lisanslı depoların 6. Bölge desteğine alınması konusunda bir öneride bulundu.

Başbakan Yarımcısı Nurettin CANİKLİ ise, ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim. Giresun fındığının gerektiği değerde olması için yaptığınız projenizi yakinen takip ediyorum ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. Giresun genelinde açılış programımız olacak törenleri Eylül ayına getirerek Sn. Cumhurbaşkanımızı bizzat davet edeceğim dedi.

Giresun Ticaret Borsası heyeti daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Giresun milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK, Sabri ÖZTÜRK, Bülent BEKTAŞO?LU ve İstanbul Milletvekili Giresunlu hemşerimiz Hasan TURAN'I ziyaret ettiler.

23/06/2016

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin TAŞKIN’A Teşekkür
Giresun Ticaret Borsası Kan Bağış Organizasyonu 16/01/2017
Giresun Ticaret Borsası Kan Bağış Organizasyonu