"Fındık Müzesi Avan Projeler ve Fizibilite Raporu Hazırlanması" Hizmet Alımı İhalesi

Giresun Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Güre Mahallesi Şht.P.Astsb.Kd.Bçvş. Ömer HALİSDEMİR Cad. No: 24 Merkez/Giresun’da Fındık Müzesi Avan Projeler Ve Fizibilite Raporu Hazırlanması için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Güre Mahallesi Şht.P.Astsb.Kd.Bçvş. Ömer HALİSDEMİR Cad. No: 24 Merkez/Giresun adresinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 02.01.2017 saat 10:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; http://www.doka.org.tr/TR/Ihaleler/Hizmet-Alimi_Hizmet-Alimi-Findik-Muzesi-Avan-Projeler-ve-Fizibilite-Raporu-Hazirlanmasi linkinden görülebilir.

Teklifler, 02.01.2017 tarihinde, saat 10:00’ da ve Güre Mahallesi Şht.P.Astsb.Kd.Bçvş. Ömer HALİSDEMİR Cad. No: 24 Merkez/Giresun adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

15/12/2016

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi