19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Yanıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya tarih sahnesinde farklı bir ülkenin boyunduruğu altında bulunmayı asla kabul etmeyen yüce Türk Milleti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile sembolleştirdiği kahramanlık destanların başlangıcını yaptığı 19 Mayıs 1919 günü, Türk tarihinin önemli kilometre taşlarından biridir “ değerlendirmesinde bulunan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, mesajında, daha sonra şunları vurguladı: “ Büyük Türk Milleti, böylesine önemli bu günde tüm dünya milletlerine yeniden bağımsız ve hür yaşama isteğini haykırmıştır. Savaş için gerekli silah ve cephaneye sahip olmamasına rağmen, yüreğinde yaşattığı köklü ve sarsılmaz imanını büyük kurtuluş mücadelesine yansıtan Türk Milleti, tarihte örneği görülemeyecek kahramanlıklarıyla destanlaşan büyük başarılara imza atmıştır. Bu itibarla bu mücadelenin temelinin atıldığı Samsun’da, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte bayraklaşan büyük Türk halkının 19 Mayıs 1919 tarihi ve sonrasında kazanılan Kurtuluş Savaşı, esaret altındaki nice milletlere ciddi bir örnek oluşturmuştur.

Bu duygu ve düşünceler ile, Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

18/05/2017

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi