Beşinci Kan Bağış Organizasyonu Gerçekleştirildi

Giresun Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Kızılay’ı iş birliği ile beşinci kez Kan Bağış Organizasyonu gerçekleştirdi.

Giresun Ticaret Borsası binasında gerçekleştirilen organizasyona Giresun Ticaret Borsası üyeleri ve personeli katıldı.

Kan bağışı ile ilgili açıklama yapan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Giresun Ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk projelerimiz gün geçtikçe artarak devam ediyor. 3 ayda bir yaptığımız kan bağışı organizasyonumuz ile örnek projeler yapmaya devam ediyoruz. Türk Kızılay’ı ile yapmış olduğumuz beşinci organizasyondan son derece mutlu ve gururluyum. Üyelerimizin ve personelimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

Türk Kızılayı Giresun Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Zihni Ataman yaptığı açıklamada, “Giresun Ticaret Borsası’na toplumsal duyarlılık bilinci ile toplum yararına yapmış olduğu kan bağışı için teşekkür ediyoruz. Kan, Acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bir ünite kan üç kişiye can vermektedir. Giresun’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz” dedi.

07/02/2018

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi