GTB ile Giresun Üniversitesi arasında işbirliği protokolu imzalandı.

Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof.Dr. Cevdet COKUN'u borsamızda ağırladık, kendilerine nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için çok teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde kendilerinden talep ettiğimiz BORSA-ÜNİVERSİTE İBİRLİĎİ PROTOKOLÜ'NÜ de bu ziyaretle birlikte yürürlüğe koyduk. Bu çalışmadaki emekleri için Üniversitemizin değerli hocalarına çok teşekkür ediyoruz.

Bu vesile ile İlimizin ekonomisinin gelişimine sağladığımız katkıların istişare ve ortak çalışma kültürü ile artırılacağını ve yaratılan sinerjinin Giresun'umuza çok önemli katkılar yaratacağının bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade ediyoruz.

24/10/2018