Ferrero Fındık yetkililerinden oluşan heyet; Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ferrero Fındık Ordu-Giresun Bölge Müdürü Ömer Kürşat YEŞİLOĞLU, Sosyal Uzmanlar Tarık YILMAZ ve Ümit ÖZDEMİR, Ziraat Mühendisleri Ertan ÖZDEMİR ve Özgür KÖSE'den oluşan heyetle sohbet eden Başkanımız , genel olarak fındık sektörü ve sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından, Başkanımız Yaşar İBAŞ nazik ziyaretlerinden ötürü Ferrero Fındık heyetine teşekkür etti.

03/05/2018

Giresun Ticaret Borsasında İlk Seans Gerçekleştirildi. 09/05/2018
Giresun Ticaret Borsasında İlk Seans Gerçekleştirildi.
INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi
Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti 16/04/2018
Espiye Belediye Başkanı Karadere'den Hayırlı Olsun Ziyareti