Dördüncü Kan Bağış Organizasyonu Gerçekleştirildi

Giresun Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Kızılay’ı iş birliği ile dördüncü kez Kan Bağış Organizasyonu gerçekleştirdi.

Giresun Ticaret Borsası binasında gerçekleştirilen organizasyona Giresun Ticaret Borsası üyeleri ve personeli katıldı.

Kan bağışı ile ilgili açıklama yapan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Giresun ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk projelerimiz gün geçtikçe artarak devam ediyor. 3 ayda bir yaptığımız kan bağışı organizasyonumuz ile örnek projeler yapmaya devam ediyoruz. Türk Kızılay’ı ile yapmış olduğumuz dördüncü organizasyondan son derece mutlu ve gururluyum. Üyelerimizin ve personelimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Burçak Çidem, “Giresun Ticaret Borsası olarak toplumsal duyarlılık bilinci ile toplum yararına yapmış olduğunuz kan bağışı için teşekkür ediyor, Giresun’da bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.

04/05/2017

INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi