Ak Parti STK Buluşması Giresun’da Yapıldı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan Giresun’da Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı yaptı.

Karacan, konuşmasında, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden, Giresun için yapılabilecekleri kendisine iletilmelerini istedi. "Giresun'u Ankara'da nasıl temsil ettirebiliriz? Bizim derdimiz bu." diyen Karacan, "Sizlerden alacağımız bilgileri derleyip toplayıp Genel Başkanımıza arz edeceğiz, benim görevim bu." ifadesini kullandı.

Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak 20 Temmuz'da göreve geldiğini anımsatan Karacan, şöyle konuştu: "Ben oda kökenli olduğum için sivil toplum örgütlerini bilen bir kardeşinizim. Geldikten sonraki süreçte ilk işim, şu anda 21 veya 22'nci il, Türkiye'yi geziyorum, 81 ili gezip, 81 ilin röntgenini çekip, 81 ilin taleplerini sayın Genel Başkanıma, Cumhurbaşkanımıza iletmek benim boynumun borcu ve görevim. Görevim burada Giresun için ne yapabiliriz? Ortak paydada sorunlarımız nelerdir? Bunu alabilirsek ben buradan gönül rahatlığıyla Ankara'ya dönebilirim dedi.”

Toplantıda söz alan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu; “Sayın Genel Başkan Yardımcım öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Giresun denince akıllara ilk fındık gelir. Fındığımızın sorunları çok üretim, fiyat gibi ben fazla teknik konuşup toplantının seyrini bozmak istemiyorum fakat Fındık denince akla Giresun geliyorsa bu toplantı da fındık konuşmasak olmaz. Ben Kurumumun yapmış olduğu Dünya’da ilk kez yapılan Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası hakkında size bilgi vermek istiyorum. Lisanslı Depomuz 17.000 ton depolama kapasitesine sahip Dünya’nın İlk Fındık Lisanslı Deposu bu sene TMO ile birlikte fındık alımlarına başladı. Üreticimizin, Tüccarımızın ve Sanayicimizin bu sistemi benimsemesi ve zirai ürünlerin ilk günkü hali ile korunması için Lisanslı depoların çoğaltılması ve yaşatılması gerekmektedir. Ben sizin nezdinizde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza bugüne kadar yapmış oldukları ve bundan sonra da yapacakları destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi.”

Toplantıya katılan diğer Sivil Toplum Kuruluşu önderleri ile Sohbet ortamında geçen toplantıda Giresun ve Giresunlunun sorunları üzerine Görüş alışverişi yapıldı.

07/12/2017

İthalat ve İhracat İşlemleri Bilgilendirme Toplantısı 30/11/2018
İthalat ve İhracat İşlemleri Bilgilendirme Toplantısı
24/11/2018
10/11/2018
CHP Milettvekili Selin Sayek BÖKE'den Borsamıza ziyaret. 26/10/2018
CHP Milettvekili Selin Sayek BÖKE'den Borsamıza ziyaret.
Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan GTB'ye Destek Sözü 24/10/2018
Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan GTB'ye Destek Sözü
GTB ile Giresun Üniversitesi arasında işbirliği protokolu imzalandı. 24/10/2018
GTB ile Giresun Üniversitesi arasında işbirliği protokolu imzalandı.
GTB'den TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL'a Ziyaret. 23/10/2018
GTB'den TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL'a Ziyaret.
Giresun Ticaret Borsası Yeni Bir Projeye Daha İmza Attı 22/10/2018
Giresun Ticaret Borsası Yeni Bir Projeye Daha İmza Attı
Giresun Ticaret Borsası'ndan "Enflasyonla Mücadele'ye" Destek 22/10/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan "Enflasyonla Mücadele'ye" Destek
Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler 09/10/2018
Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
Giresun Ticaret Borsası Basın Toplantısı düzenledi 04/10/2018
Giresun Ticaret Borsası Basın Toplantısı düzenledi
Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.