Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret

Bir süre önce yapılan Oda ve Borsa seçimlerinin ardından görev dağılımını yapan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ, Meclis Başkanımız Ertaç ÖZTÜRK ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU, Meclis Başkanı Ahmet ANAFOROĞLU ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Giresun fındığı üzerine ortak projeler geliştirilmesi konusu ana gündem oldu.
Giresun Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş;”Giresun’da Fındık Müzesi’ni açmak adına projenin yatırıma dönüşmesini hedefliyoruz.Giresun, fındığın başkenti olmasından dolayı böyle bir projeye fazlasıyla ihtiyacı var.Her kesim ile projemizi paylaştık ve destek aldık,sizlerle bu süreci sürdürmeyi arzuluyoruz.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU ise;”Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman ortak çalışmaya açığız.Giresun fındığın başkenti ve özel bir mamule sahip olmasından dolayı korunması ve Giresun Kalite Fındığın markalaşmasının sağlanması zaruridir.Bugün Giresun genelinde dahi levant kalite fındık üretimi artmakta, tüketimde ise Giresun kalite diyerek tüketici kaldırılmaktadır.Bu Giresun kalite fındık için iyi bir durum değildir.Bu konuda ortak bir eylem politikası ve süreci oluşturmamız elzemdir.”diye konuştu.

30/04/2018

Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.
INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi