Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi

Giresun Ticaret Borsası’nın düzenlediği, Giresun Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen “Çocuk Gözüyle Giresun ve Fındık” konulu ilkokullar arası resim yarışması sonuçlandı.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ yaptığı açılış konuşmasında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sanatçılar ışığı erken görür’ sözünü hatırlatarak, sanata ve sanatçılara gereken desteği sağlamanın önemini vurguladı.
Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURTt, bu güzel yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkesi kutladığını ifade etti.
Belediye Başkanı Kerim AKSU, “Çocuk Gözüyle Giresun ve Fındık” konulu resim yarışmasına katılan tüm öğrencileri öncelikle tebrik ettiğini belirterek; “Giresun Türkiye’nin en güzel kentlerinden biridir. Fındığı ise dünyanın en kalitelisidir. Giresun havası temiz, insanı güzel, özgürlüklerin kentidir. Aynı zamanda bir sanat kentidir. Sanat hepimizin ortak dilidir. Bu çocuklarımızın yeteneklerini geliştirip, önemli sanat eserleri ortaya çıkarmasını diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ticaret Borsamıza bu yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Yarışmada sergilemeye layık görülen ve derece alan resimler Giresun Atatürk Meydanı’nda sergilenirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Birinci Duroğlu Şehit Zafer Konak İlkokulu öğrencisi İremsu Engin’in ödülünü Belediye Başkanı Kerim Aksu, ikinci Keşap Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Emir Nabi Zıvalı’nın ödülünü Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt , üçüncü Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Nisanur Dutal’ın ödülünü Borsa Başkanı Yaşar İbaş ve jüri özel ödülüne layık görülen 19 Eylül İlkokulu öğrencisi Cansın Sarı’nın ödülünü ise Borsa Meclis Başkanı Ertaç Öztürk verdi.

07/06/2018

Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler 09/10/2018
Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
Giresun Ticaret Borsası Basın Toplantısı düzenledi 04/10/2018
Giresun Ticaret Borsası Basın Toplantısı düzenledi
Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.