Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti

Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Kahraman ve Meclis Üyesi Halis Özkaya ile Genel Sekreter Eren Nizam'dan oluşan heyetimiz, Giresun Üniversitesi Rektörü Sn.Prof.Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Binasında gerçekleşen ve gündeme ilişkin konuların ele alındığı görüşmede özellikle, Giresun’un en önemli geçim kaynağı olarak kabul edilen fındık konusu üzerinde duruldu. GRÜ Fındık Eksperliği bölümü üzerinden fındıkla ilgili geleceğe yönelik ortak çalışma yapılması noktasında görüş birliğine varılan toplantıda iki kurum arasında bu hususta protokol yapılması kararlaştırıldı. Giresun Üniversitesi'ne her zaman her platformda desteğimizin geçmişte olduğu gibi bugünde süreceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanımız, gelecek dönemde TÜBİTAK-MAM Gıda Enstitüsü ile ortaklaşa yapılacak Fındık Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi'ni hep birlikte İlimize ve Ülkemize katma değer yaratan bir kurum haline getirmek için işbirliği içinde çalıştırmaya yönelik birliktelik vurgusu yaparak, Üniversitemiz ile her alanda iş birliğine ve İlimizin gelişimine yönelik çalışmalar yapmak için gayret içerisinde olacağımızın bilinmesini isteriz diyerek, yapılan görüşmelerin daha iyi yerlere varması için temennilerde bulunarak Rektörümüze başarılar dileyerek ziyaretimizi sonlandırdık.

Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.