Dört Mevsim Giresun ve Fındık Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı

Giresun Ticaret Borsası öncülüğünde düzenlenen Giresun ve Fındık Konulu Fotoğraf Yarışması 09.03.2018 (bugün) başladı.

Yarışma ile ; ilimizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini geniş kitlelere ulaştırmak, bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturmak Giresun ilinin ve ilçelerinde bulunan tarihi yapıları (köprüler, camiler, kiliseler, kaleler ve mağaralar ile ilçelerin öne çıkan tarihi mirasları); doğal güzellikleri (dağlar, yaylalar, göller, akarsular, şelaleler, mağaralar vb); bölgeye ait kültürel öğeleri (yöresel yemekler, tarım, hayvancılık, balıkçılık faaliyetleri, gelenekler, halk oyunları, düğünler, asker eğlenceleri, kına geceleri, tarım aletler ve el sanatları vb); yaban hayvanları, endemik bitkileri çıkaracak fotoğrafları konu almaktadır.

Fotoğraf sanatı aracılığı ile Giresun İl sınırları içerisindeki tarihi yapıları, doğal güzellikleri, bölgeye ait kültürel öğeleri, mahallelerdeki sosyal hayatın fotoğraflanması, başımızın tacı olan fındığı ve kentimizin tanınmasını sağlamak, kente ait görsel bellek ve Giresun’un tanıtılması için arşiv oluşturmak, ayrıca bu etkinlik aracılığıyla Türk Fotoğraf Sanatı ve fotoğraf sanatçılarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlanmaktadır.

08.04.2019 tarihine kadar katılımlara açık olacak olan yarışmanın jüri üyeliğini Prof.Dr. Ata Yakup KAPTAN, Fatih Mehmet GÖK, Dr. Halit KAHVECİ, Öğr. Gör. Yunus Türkşad YEGİN yapacak.

YARIŞMA TAKVİMİ:
Yarışmanın Başlangıç Tarihi : 09.03.2018
Fotoğrafların Son Teslim Tarihi : 08.04.2019 Saat: 23.00 (TSİ)
Fotoğrafların Değerlendirmesi : 15.04.2019
Sonuç Duyurusu : 19.04.2019
Sergi Tarihi : 10.05.2019*

ÖDÜLLER:
Birincilik Ödülü : 2.500.- TL
İkincilik Ödülü : 2.000.- TL
Üçüncülük Ödülü : 1.500.- TL
Giresun Ticaret Borsası (Fındık Konulu) Özel Ödülü (1 Adet) : 500.-TL
Mansiyon (2 adet ) : 500.- TL
Sergileme (25 adet) : 100.-TL

Şartnameye ; http://www.giresuntb.org.tr/duyuru_oku.php?no=52 adresinden ulaşabilirsiniz.

Giresun Ticaret Borsasında İlk Seans Gerçekleştirildi. 09/05/2018
Giresun Ticaret Borsasında İlk Seans Gerçekleştirildi.
INNOFOOD Projemiz Hakkında Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. 02/05/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret 30/04/2018
Giresun Ticaret Borsası'ndan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret
Giresun'a yine şehit ateşi düştü. 30/04/2018
Giresun'a yine şehit ateşi düştü.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi 30/04/2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İBAŞ Borsamızda basın toplantısı gerçekleştirdi
Giresun Ticaret Borsası yeni yönetimi TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. 24/04/2018
Yeni Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz TOBB Başkan Danışmanı Kudbettin ARZU ile bir araya geldi. 24/04/2018
Giresun Ticaret Borsası heyeti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 24/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti. 20/04/2018
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimimizi ziyaret etti.
Giresun Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulumuz Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'nı ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti. 20/04/2018
Fiskobirlik Yönetimi yeni borsa yönetim kurulunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı 18/04/2018
Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı