Ak Parti İl Başkanlığından Borsamıza Ziyaret

Ak parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve yönetimi, Giresun Ticaret Borsasının yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret Sırasında Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Meclis üyesi Mustafa Demirci ve Genel Sekreter Eren Nizam hazır bulundu.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yanıkoğlu, " Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Giresun ve Giresun Fındığı için yapmış olduğumuz projemiz artık son aşamada, Eylül ayı ile birlikte start vermeyi planlıyoruz. 15 Temmuzda yaşadığımız hain darbe girişimi sonrası halkımızın yapmış olduğu dik duruş gerçekten takdire şayandı. Demokrasimiz için meydanları bir an olsun boş bırakmıyorlar. Biz Demokrasi Ziyaretlerimizi yapıyoruz, Sn. Valimize, Sn. Emniyet Müdürümüze, Sn. Jandarma Komutanımıza gittik, Ülkemiz ve Demokrasimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu bildirdik. Allah bu millete bir daha böyle bir acı yaşatmasın diyor ve geldiğiniz için tekrar herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ak parti Giresun İl Başkanı Tütüncü, "Öncelikle Giresun ve Giresun Fındığı için önemli değeri olan Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa binası tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 15 Temmuz akşamı yaşadığımız Alçak Darbe girişimi sonrası Giresun Ticaret Borsası olarak göstermiş olduğunuz dik duruş için öncelikle sizin nezdinizde tüm üye ve çalışanlarınıza teşekkür ediyorum. Halk olarak bir arada olursak neler yapabildiğimizi bir kez daha tüm Dünya'ya gösterdik. Halkımız ile gurur duyuyoruz" dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ile son buldu.

28/07/2016

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin TAŞKIN’A Teşekkür
Giresun Ticaret Borsası Kan Bağış Organizasyonu 16/01/2017
Giresun Ticaret Borsası Kan Bağış Organizasyonu