Giresun Ticaret Borsası’nda Devir Teslim Yapıldı

03.04.2018 tarihinde yapılan Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından yapılan görev dağılımı ile birlikte, Ertaç Öztürk ve Yaşar İbaş görevi devir aldı.

Giresun Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Yaşar İbaş, “Üyelerimizin bize vermiş olduğu güveni boşa çıkarmayacağız. Giresun Ticaret Borsası ve grup şirketlerini her zaman daha üst seviyelere taşımak için çok çalışacağız. Yeni dönemde üyelerimizi kucaklayıcı daha geniş katılımlı, daha üretken, düşünen, tartışan, sonuç odaklı ve takım ruhu zihniyeti ile hedefleri büyük borsa olmaya devam edeceğiz. Yeni Yönetim ve Meclisin Ülkemiz ve Giresun’umuz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Törende konuşan Giresun Ticaret Borsası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Görevler gelip geçicidir. 4 yılı aşkın süredir görev yaptığımız Giresun Ticaret Borsası’nı her gün daha ileriye taşımak için çalışıp çaba gösterdik. Biten ve devam eden projelerimiz var inşallah sizlerde yeni projeler ile Giresun Ticaret Borsası’nı daima yukarılarda tutmaya devam edeceksiniz. Ben şahsım yönetim ve meclis kurulum adına seçilmiş olan yeni yönetim ve meclise başarılar diliyorum” dedi.

Devir teslim töreninin sonunda Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş tarafından, 2015-2018 yılları arasında hizmetlerinden dolayı Temel Yanıkoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.

12/04/2018

Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi uzatıldı 01/08/2018
14/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru. 05/07/2018
Üyelerimize 7143 Sayılı kanunla ilgili önemli duyuru.
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı. 25/06/2018
KOBİ tanımında değişiklik yapıldı.
24 Haziran Seçimleri sonuçlandı.
Giresun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Cevdet COŞKUN'a nezaket ziyareti
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi 07/06/2018
Çocuk Gözüyle Fındık ve Giresun konulu resim yarışması ödül töreni ve sergisi
KOSGEB'den “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı”
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret. 25/05/2018
Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI'ndan Borsamıza ziyaret.